Prettige feestdagen.

Prettige feestdagen.

Van het bestuur

 

Het jaar 2022 nadert snel het einde. Ondanks veel ellende en onzekerheid door oorlog en klimaatcrisis is het jaar dat bijna achter ons ligt voor de Westriese folklore een prachtig jaar geweest. Na twee jaar afwezigheid konden we eindelijk weer volop aan de bak.

Het enthousiasme voor de Folklore bleek onverminderd groot en van een gevreesd afhaken van vrijwilligers en ‘meelopers’ in de optocht was absoluut geen sprake.

 

Het komende jaar vieren wij het 70-jarig bestaan! Dat het zo ver heeft kunnen komen is te danken aan al die betrokken vrijwilligers die door de jaren heen de fakkel van de Folklore brandend hebben gehouden. Hopelijk kunnen wij nog vele jaren rekenen op de inzet van velen die de Folklore een warm hart toedragen.

 

Het bestuur heeft het plan opgevat om in verband met het komend jubileumjaar een boek over de Westfriese Folklore in al zijn facetten uit te brengen. We willen dit doen aan de hand van prachtige foto’s (uiteraard met begeleidende tekst) van al die zaken die de Westfriese Folklore tot zo’n uniek fenomeen maken. Het moet een boek worden dat iedereen graag nog eens doorbladert en dat volgende generaties stimuleert om de Folklore levend te houden.

 

Ook komend jaar hopen we weer een prachtig seizoen te kunnen organiseren. Het programma begint zich al aardig te vullen en folders en flyers komen over niet al te lange tijd al beschikbaar.

 

Maar eerst willen we natuurlijk iedereen fijne feestdagen te wensen.

 

Tot volgend jaar!

 

Vriendelijke groet,

 

Petra, Miss 2022 Babette, Rienk, Jan, Siem, Arie, John, Max en spreekstalmeester Bart.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.03.13 (2) WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.03.13 (2)