Nieuwjaarswens van het bestuur.

Van het bestuur.

Van het bestuur

Door de Corona pandemie is het hele Folklore seizoen dit jaar komen te vervallen. Uit tal van reacties is het bestuur duidelijk geworden dat veel mensen de Westfriese marktdagen hebben gemist. Bij het bestuur heeft ook een ‘gevoel van leegte’ geheerst.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer een prachtig seizoen organiseren. Duidelijkheid hierover is er voorlopig niet. Veel zal afhangen van de beschikbaarheid van een betrouwbaar vaccin en het verloop van het vaccinatieprogramma.  Begin maart 2021 zal het bestuur, gelet op de stand van zaken op dat moment, de knoop moeten doorhakken: doorgaan of toch weer afgelasten. Immers iedereen moet tijdig weten hoe de vlag erbij hangt. Duidelijk is dat in een ‘anderhalve meter samenleving’ geen optocht georganiseerd kan worden. Duimen dus dat wij de komende maanden het virus de baas worden.

Natuurlijk rekenen wij in 2021 weer op iedereen die de Folklore een warm hart toedraagt. Wees paraat als de Westfriese donderdagen doorgang kunnen vinden en haak niet af als dat onverhoopt niet zou kunnen. In het laatste geval richten wij ons vol goede moed op 2022!

Bestuur kerst 2020 Bestuur kerst 2020