Slotmaaltijd vrijwilligers.

Beste folklorist,

Komende donderdag is al weer de laatste Westfriese donderdag. Ook dit jaar waren het er negen in plaats van tien, want de dag van de klederdrachten moest helaas vanwege de hitte worden afgelast. Toch kunnen we terugkijken op een mooi folklore seizoen en om dat waardig en vooral gezellig af te sluiten hebben we op deze slotdag weer een gratis gezamelijke lunch. Deze lunch wordt aangeboden door de Café Restaurant  ‘de Posthoorn’ en bakkerij ’Slijkerman’. De maaltijd zal rond 13.00 uur beginnen want de koetsiers willen ook graag aanschuiven. Zij moeten, zoals elke donderdag, eerst de paarden en wagens weer netjes opruimen/stallen. Meld de lunch ook aan je bekenden die meelopen of meehelpen want niet iedereen krijgt de nieuwsbrief en/of heeft Facebook.

Laten we er de laatste donderdag een mooie dag van maken met een gezellige gezamenlijke lunch, napraten over het afgelopen seizoen en weer een beetje vooruit blikken naar 2020.

Mocht het regenen, dan wordt de lunch in winkelcentrum ‘Makado’ gehouden.

Woensdag 4 september a.s. is de Westfriese Folklore op tv te zien in het programma ‘Zo goed als nieuw’. De uitzending start om 21.30 op SBS 6.

In onderstaande berichten staan ook de inleverdata voor de geleende kleding. Mocht je op die data niet kunnen, laat de kleding dan door iemand anders inleveren.

Tot donderdag 5 september,

Bestuur Westfriese Folklore.

Slotdag01 Slotdag01